Tak Pasti Baby Ok Ke Tak

Hai mommies. Saya sekarang 17weeks. Perut pun masih kecik tak nampak macam pregnant. Mual dah tak ada sangat. Saya teringin nak rasa baby menendang tapi belum berpeluang. Normal ke? Saya setiap hari risau sebab tak boleh rasa baby.. Next check up 9/9/19 ni.. Saya risau baby kat dalam ?

19 Các câu trả lời

Normal je tu...tunggu sedikit masa lgi utk rasai pergerakan ank

Ya everything sounds ok. Don’t worry so much! :)

5y trước

Thank you,😘

20week keatas baru rasa tendangan baby...

Normal. Saya 21weeks baru rasa gerakkan bby

5y trước

Thank you awak 😊

Sy 18week rasa sikit2 jer Mual2 xde lagi

5y trước

Alhamdulillah 😊

Normal sis.. Fkir dan Doa yg Baik2 je ye

Normal sis. Sy 20 weeks baru rasa pergerakan baby tu. Pregnant 5 bulan pun orang tak nampak perut sy lagi. Nak dekat 6 bulan,baru nampak perut. Jangan risau sis. Doa je baik². Kalau risau,pergi la scan klinik swasta ☺

Sy 20 weeks keatas baru rse sikit. Huhu

5y trước

Okay i will wait. Hihi

Insya Allah, baby ok jer mommy...pk yg baik2 k...🙂🙂🙂

5y trước

Thank you awak 😊