First time mom.

Ahad ni genap 20 weeks, last scan baby masa 13weeks. Berdebar & risau adakah baby baik2 je sebab perut kecik, so far tak rasa gerak lagi, tak ada rasa bubble pop atau apa. Next week baru ada check up lagi. Ibu2 lain yang usia kandungan sama seperti saya, mcm mana keadaan? Saya dah cuba fokus kalau2 ada rasa bubble2 tanda baby gerak, tapi memang tak rasa apa. Risau sgt adakah baby baik2 je.

1 Trả lời

bby ok je tu. xperlu fikir banyak. masa 1st pregnancy 25w baru perasan gerak2 . sblm2 tu takde pun. 2nd pregnancy 17w dh perasan.