Pantang atau tidak

Hai mommies, nak tnya korang ada x yg dah belanja brang bby d kandungan 5bulan mcm tu.. sbb ikut kprcayaan bangsa saya itu 'pamali' atau pantang sbb belum smpai 7 bulan dan akan gugur atau bby ada problem. Masalahnya saya pesakit kencing manis yg tinggi nak sdia awal sbb biasa yg GDM tinggi ni akan paksa beranak awal klau gula x trkawal.. so tkut klau nak tunggu 7 bulan baru nak shopping tkut x smpat 😅😅😅

4 Các câu trả lời

masuk 24weeks hri tue sya dh mula beli baju baby sbb xtahan tgk promo kat shopee 😅 mak kata awl sgt , masa tue pun blum tau gender lgi.. tp sya beli je huhu..