Takut sbb breast kurg sakit

Mommies sy pernah gugur bln Jan 24 skrg preg balik sy alert sngt dgn kskitan breast arini bngun pagi breast kurg skit. Tkut sngt klau tjd blik smlm gaduh dgn suami nngis je smlmn. Sy takde kram ape semua sbb klau priod pun sme je masa mula2 bln 7 tu sllu skit je cuit2 muntah pun kurg ptg jer klau mual pun ikut time. Sy tkut. Dulu mommies yg survive mmg breast dia ade masa tak skit ke. Sy blum chck bby sbb nurse tggu 10 weeks k atas... Sy bru 7 weeks 4dys. #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Pasal alahan hilang tu saya rasa semua ibu2 ada je pengalaman macam tu dan risau. Cuma alahan ada atau tiada tu memang tak boleh nak kawal dan buat apa2. Puan dah dating scan dengan klinik swasta? Kalau risau pergi aja, jangan tunggu appoiment KK.

normal awk alahan berlalu dan pergi. kdng² alahan dtg smula. kira on off laa. slagi mna xdk kluar spotting/bleeding in shaa Allah baik². doa yg baik² , fikir yg positif jnji mummy jaga emosi n mentel health tu yg penting.