hamil 6 bulan

Hai mami smua..nak tnya?betul ka kalau buat susu guna air pnas..nutrisi susu tu akan hilang??

8 Các câu trả lời

Yap.. Sy consume susu ibu , sy ltak air pnas cmpur air sjuk , sda suam air nya bru ltak susu.. Lpastu klw rsa mau tmbh air panas skit bole jugak .. Sbb sy sndri pn x suka susu suam atw sjuk hehe

Mula2 tuang air biasa dahulu kemudian baru tuang air panas sedikit. Dan kacau terus minum. Doctor ajar sy cam gitu

Prnah baca Cara bancuh susu yg btul.tuangkan air suam dulu baru la air panas.xpasti betul ke x

5y trước

Yup btl tu sis...air yg xpanas bru air panas...

Iya.. Jgn bancuh dgn air panas.. Susu badan pon xboleh rendam dlm air panas..

Yup..jgn guna boiling water. Kalau nak pns,guna yg suam2 je..

Mcm ada terbaca mcm tu jugak sis. Selalu daya bancuh guna air suam

5y trước

Oo mcm tu ke..ok la pasni..pkai air suam ja..🤭

Okok...trma kasih semua mami...hihi...

Ya..