Suggestion susu

Hai smua .. Sory nak tnya .. Sy prgnt 6 minggu . Susu apa yg bagus yaa .

3 Các câu trả lời

kene try awak..ada yg bila minum ok , ada yg minum susu yg sama tp tak boleh nak telan sebab hanyir atau manis sgt.sy dh try susu mengandung tak boleh masuk..hanyir lain macam padahal anak sebelum ni minum susu sama ok je..last2 saya minum fernleaf full cream je..tu yg boleh minum..so better awak beli pek kecil try dulu mana sesuai ya.

Susu freshmilk biasa je sis. Xpayah beli susu tepung ibu mengandung..tinggi gula & harga bole tahan pulak tu.

Susu yg tak ada gula, organik. Sy minum gotmek