susu f0rmula sejuk

Anak saya suka minum susu yang sudah disejukkan. Kalau buat suam2 mesti dia tanak minum. Jadi kena buat susu awal2 n masuk peti ais sebelum dia mintak. Agak2 nutrisi susu tu still ada ke tak? Ke hilang? Ada sapa2 tau? Tq :)

2 Các câu trả lời

betul ke nie adalh ptama kli sy tahu..setahu sy klu bayi mmg suka susu suam2 tp d sejuk beku tu sy kurang pasti..nutrisi still ada da klu susu d sejuk kn so susu akan jimat sbb tak basi..

4y trước

Hehe ni baby besar, 2 tahun dah. Sebab tu pandai demand. Tenkiu sis

mcm comel je suka susu sejuk, klu sejuk xhilang pn nutrisi susu tu..mudah keje awk, xyah panaskan susu nk bg kt baby hehe

4y trước

Yaa betul tu. Pernah bagi suam2, die pulangkan balik suruh sejukkan dulu. Senang keje sebab memang tahan lama bila sejukkan. Tenkiu sis