Tempat cuci botol susu anak

Hai hampa. Nak mintak pendapat. Hampa smua guna yg jenis mcm mana tmpt basuh botoi susu baby? Hat jenis silicone tu ka yg jenis span tu? Sbb saya pakai silicon tu mcm xbrpa nak hilang la minyak susu tu walaupun letak bnyak sabun basuh botoi bby. Yg mana yg sesuai sebenarnya? #Sharing_dong_Bund #ingintahu #firstmom #firsttimemom #mntapendapat

2 Các câu trả lời

Saya rendam ayaq pnas dulu baru basuh guna sabun botoi baby tuu Kadang guna sabun saja memang keluaq lemak susu tuu….

6d trước

Saya guna berus botoi bukan jenis span

Saya guna berus khas. Macam anak saya guna Avent so saya guna berus Avent juga

6d trước

Oh yekee. Saya punya takde pula jadi gitu. Bersih, tak berminyak. Sabun pun guna sikit je.