beli brg baby..

Hai ibu2 nak tanya sikit.. Ibu2 start beli brg baby bila? Kalau 5bulan dah boleh beli ke.. Hihihi

30 Các câu trả lời

sy beli stat dah tahu jantina .. sy ada buat video barang baby😀 https://youtu.be/9gYAxFhzMIY

Saya pn 5 bulan... Xbli apa lg... Bru dok survey... Nk bli online jaaa... Heheh

Sy beli start 5 bulan sikit2 dlu belii nti xmkan modal besar sgt belii last mnte nie..

sy 7 bulan belum beli ape2... belum sempat nak cari keperluan baby... 😅

Sy 5bln dh bli skit2x brg bby....slow2x dlu buat stkt yg kte mmpu😊

I beli masa 7 months tapi 5 month tu dah bleh beli kot sikit sikit

beli yg basic2 dulu sis...baru x terasa sgt duit kua... 😊

Sy 33minggu blm beli lg. Minggu dpn baru nk beli

6bulan lebih nak masok 7bulan boleh beli sket

Sy 5 buln dh start bli sikit2 brng baby..