Beli brg baby

Hi, nak tanya semua. Bila waktu yg terbaik utk beli brg keperluan baby? Means start bape bulan yaaa ☺️

16 Các câu trả lời

saya masa ank first..beli lps 6 bln ke ats...beli skit2 dulu...beli warna baju yg blh dipakai utk baby boy & girl...msti da warna putih 1@2 set...nt lw ank da jaudise kna msuk wad ke... nurse minta kita pkaikn ank warna putih shj..ni dri pengalaman saya..😊

Hi. Kalau saya start 2nd trimester dah start beli. Kalau beli lagi awal pun tak apa kalau nk beli yang unisex punya.

Klu x silap saya beli dlm belas2 minggu cmtu….4 bulan lah kot…😂.. smngat sebab dah tau baby boy 🤣

Beli sikit2 since 2nd trimester sbb takot prepare every month takde la keluar duit byk terus.

masuk 2nd trimester dh bole mula beli sikit2 . warna2 selamat , unisex bole guna . 😊 .

sy start lepas dah scan jantina baby https://youtu.be/9gYAxFhzMIY

Saya beli bila dah tau jantina baby 🥰

sy start beli sikit2 mula dari 2nd trimester

2nd trimester, boleh beli sikit² dulu

6m> ke ats da bole start beli