beli brg baby..

Hai ibu2 nak tanya sikit.. Ibu2 start beli brg baby bila? Kalau 5bulan dah boleh beli ke.. Hihihi

30 Các câu trả lời

Saya 5bulan jgk..nk start bli bulan depan..xnk bli skit2...bli byk2 trus...nnty dekat2...bli je skit2 lagi..suami suruh trus beli je brg apa yg prlu di beli...mklum la eksited la tu nk dpt ank hihi

Ank 3rd ni beli mne yg perlu.. Beli sikit2 n survey kedai n online.. So far beli online lbih murah n mudah.. Skng da 29week brg baby da hmpir complete cuma tinggal brg utk ibu berpantang pulak..

5y trước

Sama ,sy tggal bli pampers, brg jagaan dlm pamtang sy, ngn pam susu, pampers bli lambat sket tkt tetiba baby beso plak 😅...

Kandungan 7 bulan sgt2 sesuai beli dan klu blh dh siapkn beg utk keperluan masa bersalin nti. Sbb tempoh ni kita x blh nk duga jika berlaku apa2 insiden. 5 bln ni terlalu awal.

Masa ank first 6 bulan da start beli sikit2, yg skrng dah nak masuk 8bula.xbeli ape2 pon lagi... Ingt nak guna baju2 lama yg abangnya je.. Tu pon belum asing n basuh lagi,

5bulan dh bole sgt beli. Beli sikit2 setiap bulan. Klo semua beli skali harung dh nak dekat bersalin nnt, sakit wooo sbb brg baby pun bole tahan juga harganya.. 😅

5bulan sy da start beli skit2.. Tp nty bln11 nk kne bli bg complete kn yg mne xde brg bby n brg sy.. Sbb Bln12 nk kne prepared brg skola ank plak.. Huhuu...

5y trước

yea sis.. Kne mrncang pblanjaan.. Huhuu. Ank nk skola pun 3k kne stnby utk dua ank...

Ank 1st sy beli tyme preggy 5m Ank 2nd 7m Neh ank ke 3..8m bru beli.. Skrg dh xlarat so beli on9 je..haha

sy pun 5 bulan jgk.. baru tengah survey kat shoppee.. igt nk tunggu hujung tahun kot2 banyak sales ke..hehe

Saya start beli masa 5 bulan. Plan beli sikit2 setiap bulan sbb nk beli sekali harung pengsan nanti hehe.

Saya 7bulan tu pun belum complete , next month bulan 11 dah boleh complete kan semua . Hehehehe 😂