luka jahit bersalin normal

Hai ibu ibu nak taye saye bersalin vacuum berapa lame nak elok ye Dan saye Ader masalh nak duduk,share sikit dgn saye yg Ader pengalam tu

2 Các câu trả lời

macam saya betul2 baik habis pantang 44hari. tips untuk kurangkan sakit masa duduk, sis beli bantal donut, dekat shopee ada jual. Alhamdulillah membantu juga

Mcm sy bersalin normal mser ank 2nd... Tp baby besar.. Atas bwh koyak.. Nk dduk n jln mmg sakit.. 1bln baru btul2 nk baik.. #TAPSupermoms