#ibudlmdlema #pleasehelp

Doakn sy ya ibu2 hari ni genap 39week🤗 Smoga urusan sy bersalin d hopsitl kerajaan d prmudahkn .. alhmdulillah duit trkumpul stakat ni dlm 1k sda 🤲 bill anggaran hospital dlm 3k sbb sy bukan warganegara 🥺 doa kn sy ya mudah2an masuk hospital dpt kluar then ble bayar ansur2 baki yg tinggl sbb ada stngh hospital x bgi lepas klau tdak bayar hbis 😢#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya 🙏

#ibudlmdlema #pleasehelp
1 Trả lời

Semoga dipermudahkan puan. Moga selamat dan lancar semuanya. InsbaAllah.