#ibudlmdlema #pleasehelp

Assalamualaikum hari ni sy 38week5day ..doakn sy ya kawan2 smoga urusan sy d prmudahkn..perasaan takut mc ada slagi blum bsalin🥺sbb sy teda buka buku klinik atas sbb2 trtentu..sy bukan warganegara bajet xmncukupi ..harap2 pihak hospital ble trima sy untuk bsalin nnti🤲doakn sy smoga d prmudhkn ya ..

#ibudlmdlema #pleasehelp
1 Trả lời

Usaha cari duit dahulu. Ada benda blh jual tu jual. All the best

3y trước

sy mnjual2 la ni sis ..hsil pndapatan sy ..tpi due sy dekat sda