39week

Hari ni da 39w, tp blum ada tanda² lg..baby suka duk kat dlm ye😄. 40w last scan dc nak tngok air ketuban, dc bgi masa 40w 6d klu blum brsalin jg trpksa masuk ubat😣. Anak 1 & ke2 38w da jmpa mak dan abah, yg ke3 ni syok pula dia duk kat dlm. Doakn saya & baby semoga semuany baik² saja, harap² baby klur la sblum d masukkn ubat. Aamiinn🤲🏻 saya doa kpd ibu² semua d prmudahkn urusan & selqmat melahirkn..aamiin🤲🏻😊

11 Các câu trả lời

sama mcm sy dulu sis. 40weeks pun xda tanda2 lagi. doctor decided tunggu 1 minggu lagi. klu xda tanda2 juga dipksa masuk ubat. cun masuk 40weeks 7 hari awal2 subuh dah sakit. terus bersalin. xperlu di bagi ubat dah. syukur

sy juga 39w hari ni.. masih tiada tanda juga. minggu depan kena serah diri sblm due sebab ada gdm 😅 semoga kita sama2 dipermudahkan bersalin sis 😊

samalah sis dgn sy,sy 39m 5h Masi blm ada tanda apa2 lg tarik 29 ni kena prg check up klw Masi tak ada tanda2 terpaksa kena masuk ubat

Samaa, saya masuk 38 weeks pun belum ada tanda tanda 😂 risau juga kalau kena paksa bersalin. Moga baby nak keluar ontime. Aamiin

Sye pn hari ni da 39w tpi x ade tanda apepn harap mommy" da dkt mau bersalin di pemudahkan da di perlancarkan begitupn dangan sya

sama sis...sy dah 39w3d..tpi blom ada tanda2..harap sgt esok lusa dia klua...ank first...excited cmpor nevous..😅

semoga urusan sis dpermudahkan untuk lahirkan anak ke3 ni. dapat bsalin sbelum masuk ubat💪🏼

semoga sis selamat melahirkan bayi yg ketiga💕

aaminnnn. Semoga dipermudahkan

aamiin.. semoga dipermudahkan