#ibudlmdlema #pleasehelp

Doakan sy smoga d prmudahkn urusan sya bsalin d hosp kerajaan sbb sy bukan warganegara suami mc d indonesia dri bulan 1 smpai skrg xdpt masuk sabah lagi risau sbb xcukup duit untuk caj rawatan klau bukan warganegara bajet dlm 3k 😔 duit trkumpul stakat ni dlm rm500+ .. due 01.08 yg sda derma baju baby sma sy tu trima kasih bnyk2 🙏#bantusharing

2 Các câu trả lời

amiin in sha Allah. brsalin di kerajaan, jika tak mampu bayar pun, akan ada budi bicara. jgn risau ya. mereka tak boleh ambil apa2 tindakan kalau tak mampu bayar. yg penting mak dan bayi selamat. dan juga tak lari lepas bersalin. ni saya dengar dekat majalah 3,masa slot covid khusus baby

3y trước

yaka sis ..alhamdulillah harap2 d prmudahkn la urusan sy 🤲.. sbb sy d sini sma anak2 saja ..suami teda sini 😔

semoga dipermudahkan segala urusan

3y trước

trima kasih 🤲🙏