terharu

Bun, mao share klau ank bunda kyx ank sya kira kira bunda ngrsa bersyukur bgt gk. ini ank sy yg prtma yg pling pngrtian ank sy tau klau sy lg hmil klau sy cpek mao mnum susu psti buat sndri, tau klau ibu ny hmil gk suka telor skrg sm skli gk mnta mkn telor pdhl it kesukaan ny tp dia lebih ngrtiin sy dr pd kemauan ny ..klau ibu ny lg nyuci piring psti bntuin.

terharu
2 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. pintaaaar bangett sih kakak inii... Pasti nanti adiknya lahir disayang2 banget sama kakaknya.

Mandiri dia tau mau jd kakak

5y trước

Iya bun, alhamdulillah ank umr sgtu udh tau