Mandi

Boleh tak orang pregnant mandi sungai atau berendam dalam kolam.?

16 Các câu trả lời

Boleh..teringat dlu msa ngandung brendam dlm air laut cri siput kerang,nk mkn buat tmbah darah😆 follow husbnd pegi mancing pnjat batu😅

Boleh je...tp jgn lama2...saya PON hari tu ank2 g gambang....mndi..tp mndi kejap je..

sy masa kandungan 3 bulan..mandi kolam..berendam dari jam 9-12 mlm...alhmdulillahm.xde apa😊😊

Saya pernah je mandi kolam.. skali.. lama la juga.. Ada yg kata tak mngapa.. 👉👈

Saya mandi laut mandi kolam mandi air terjun… Siap menyelam snorkling semua ada…

Boleh saya siap berenang . Cuma kena jaga2 jangan jatuh & terlalu kasar.

Boleh jer, asal jgn tllu lama berendam & hati2 supaya tak tgelincir

Boleh. Sy selalu pergi swimming pool. Sungai sy tak sure.

5y trước

Sy msa 8weeks g mnd sungai...

13 weeks ikut fmly mndi sungai...cuma brhti2 licin...