Boleh ke mandi sungai?

Hi semua mommies. Saya ada soalan. Saya first time mom. Sekarang saya dah 37minggu. Nak tanya. Boleh ke time macam ni mandi sungai? Ke bahaya untuk mandi sungai? Taktau kenapa tetibe rasa nak sungguh pegi mandi sungai, berendam dalam air.

1 Trả lời

Sekadar celup celup kaki boleh kot. Bahaya sebab environment tak sesuai. Takut jatuh bahaya pulak sebab licin kan. Dengan tanah tak rata takut tersepak kayu, batu ke.