Nak berendam

Gaess ibu ngandung boleh mandi kolam@ayaq terjun dak? Teringin nak mandi haha btw saya dah perut 6 bulan

2 Các câu trả lời

Kalau boleh elakkan. Bukan ada petua mengarut, tapi takut tergelincir. Dulu saya pun teringin mandi dekat lata, tapi mak tak izinkan takut tergelincir. Bahaya juga sekarang mandi kolam atau air terjun. Risau ada bawaan kencing tikus

Boleh je sis.tapi kena berhati2 sebab kolam Mandi/air terjun tempat licin.saya Masok 3rd trimester suka sangat gi kolam/air trjun.gi berenang.baik utk ibu preggy.