Mandi kolam

boleh tak kalau nak mandi kolam? kalau orang lain mengidam makanan, sy just mengidam nak mandi kolam je. kalau boleh nak mandi sunway lagoon ? tapi kalau dapat kolam biasa pun takpe dah...

2 Các câu trả lời

Boleh.. tp hati² dgn kwsn licin.. sy dlu nk mandi sauna, dpt la g hotel yg ada jakuzi dlm bilik tp husb bg berendam x lebih 30minit je.. jdlah lepas gian..

5y trước

Thank you. Hihi

hehehhe boleh tpi jgn yg lasak2...Mndi yg biasa je..Jgn mndi xigt kndungan sdah heheh

5y trước

Thank you hihi