Mandi

Boleh tak orang pregnant mandi sungai atau berendam dalam kolam.?

16 Các câu trả lời

Pernah baca takboleh lama2. Even dalam tab mandi pun

5y trước

Ini sangat merepek, melainkan mandi air panas ya bahaya.

Bole jgn lme x elok

Boleh.. no problem

Saya 8weeks mandi jugak sungai. Cuma tak berenang laa duduk kat batu je. Kena hati2 sebab licin.

Boleh

Boleh, I swim in my pool everyday, sungai tak berapa sesuai kot sbb bahaya takut licin. Mandi berendam dalam air sejuk sangat2 membantu sesiapa yg ada morning sickness yg teruk lagi2 cuaca msia yg panas. Dapat berendam pun jadi mmg lega sangat. Membantu sakit belakang jgk sbb swimming is considered mild exercise.