makan buah orange bf baby. baby masih kuning boleh ke?

Hi boleh ke mkn buah orange bf bby ya? sbb bby baru 18hari and masih kuning. mkn buah orange boleh buat kuning bby makin naik tak ya?

9 Các câu trả lời

Makan buah tu takde masalah. Berhenti ambil jamu dan minum susu kambing. Kalau ada kedai ubat cina, beli herba mandian utk baby kuning. Saya buat tu je. Dari hampir kena lampu biru, terus drop 90. Tinggal nak turunkan bacaan sikit je lagi

2y trước

haa betul2. anak buah pun haritu kuning tinggi. beli mandian herba baby kat kedai herba cina. terus turun kuning.

buah oren ni bagus untuk sembuhkan luka lagi2 yang czer..so oren or ap sje buah ok untuk bf. makanan lain je kena jaga mcm dlm pantang tu singgang ikan ke/langsir kuning or barang ii kuning semua elakkan dulu

okey je mkn buah fresh.. yg org ckp suap baby buah anggur utk turun kuning tu salahp ❌, yg betulnya kena suap si emak supaya zat buah masuk ke kilang susu 🤭🤭

buah buahan takde masalah pun nak makan. kalau makan jamu ye mmg effect kat kuning baby

2y trước

boleh sis. buah oren tinggi vit c mmg bagus makan lepas bersalin. hari2 mkn pun takpe. haritu misi pesan jamu, lada hitam, halia je. yg panas2. bawang putih rasa boleh je sbb tak panas.

takde kena mengena. makan je buah apa pun tak menyebabkan kuning naik

2y trước

noted tq sis. sbb risau ada org kata bf bby yg kuning tak boleh mkn buah oren lg😌

Hi. Oren takda masalah untuk dimakan makan sis masa anak kuning

buah oren bagus utk sembuhkan lula ibu

boleh je sis makan buah oren.

Boleh