anak tak sah taraf

boleh ke anak tidak sah taraf buat surat beranak ? and beranak pun dkt swasta , boleh ke buku pink swasta bawak dkt jpn ? atau kene buku pink kk jugak ?

3 Các câu trả lời

nak buat Surat beranak wajib Ada sijil nikah ..klau takda sijil nikah nnti maklumat bapa akan dikosongkan Dan dikira anak tidak sah taraf ..serta anak tidak boleh berbin atau berbinti kan nama bapa

3y trước

klau Ada sijil nikah ada lah nama ayahnya .

Masa sis discharge swasta perlukan doc apa2 tak ataupun waris utk discharge selain buku pink swasta tu

boleh je awk.... slagi awk tu warganegara n ank lahir kat sini boleh je buat surat beranak ank

4y trước

still wajib daftar di jpn utk kelahiran anak y parents bukan warganegara tp bukan automatic jd warganegara Malaysia. jpn akan bg surat utk uruskan pendaftaran kelahiran di kedutaan negara masing2