buku pink anak tidak sah taraf

salam and hi mommies ! saya sedang hamil anak tidak sah taraf dan telah melakukan pemeriksaan dan buka buku pink diklinik swasta di kl . saya decided buka buku diklinik swasta sebab mereka tidak meminta sebarang sijil nikah/kad nikah dan waris memandangkan family saya tak tahu masa tu . tapi for now family saya dah tahu dan terima apa yang telah terjadi . saya pun telah kembali ke rumah family di johor untuk berpantang disana memandangkan saya dah sarat mengandung 8 bulan . saya juga decided untuk melanjutkan pemeriksaan diklinik ibu dan anak . boleh saya tahu saya kena buka buku pink baru ke ? dan dokumen apa yang perlu dibawa untuk buka buku pink di kkia #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

call kk berhampiran and buat appointment dulu. im not very sure, website utk book appointment tu still boleh guna lagi or x. lps tu bru tye nk buka buku pink dan awk dh ade buku pink swasta. tye dorg procedure mcm mne. document apa yg perlu.