Nak bukak buku pink

Nk bukak buku pink kena call kk dlu ke dptkan Appointment? Atau boleh datang terus? Andddddd kaluu buat buku pink kat swasta, boleh ke beranak dkt government? Anddd lepas bersalin, xpe ke checkup anak dkt kk?

2 Các câu trả lời

Sekarang kne call/dtg amik date appointment. Kalau nk bukak dekat swasta, boleh je bersalin spital kerajaan. Nnti bersalin mmg dpt buku baby dr spital, boleh checkup dekat KK. Lepas bersalin pn boleh je mintak nurse KK dtg cek ibu dekat rumah, even buku pink dr swasta.

3y trước

thank you sis. 😚

Klau nk buka buku pink memang kena kol kk untuk dapatkan appointment. Yg selebihnya nye kne tnyak pihak kk kalu sis nk lahir tempat yg sis nk atau nk bwak bby pgi klinik dekat kk nnti ye..

3y trước

alright. nnt Sy call kk . thank ya🥰