please jawap

hi mummy mummy semua! saya nak tanya kalau bulan bulan saya check baby dkt swasta and bukak buku pink dkt swasta and nak beranak dkt kerajaan boleh ke ? atau memang kene pergi check dkt kerajaan jugak utk book ? skrg saya dah 7month . sorry tanya saya first pregnant

9 Các câu trả lời

boleh, pegi je terus, mcam saya checkup dekat swasta bila time nk bersalin pergi je terus hospital kerajaan bawa ja buku tu

Boleh. Anak 1st saya check up swasta. Bersalin hospital ampang je

4y trước

Takpayah. Nanti dah nak bersalin bawa je buku pink swasta tu

Boleh. Sama ja fungsi nya. Warna ja kadang2 lain. 😅

Boleh jer... Sbb bff sy pun sama mcm awak

Boleh je..

Boleh...

Boleh

Boleh......

4y trước

Buku Pink mesti dibawa... Dan terus pegi hospital... Kalau masa tu sis dah ada tanda tanda nak bersalin kan, sis ckp yg sis dah ada tanda... Contoh kluar darah or kluar air ketuban.. Gitu😊😊😊akak sblm ni mcm tu lerrr😃😃tapi akak kat hospital srwk bintulu

Boleh

4y trước

tapi mcm mana ye ? kene pergi jugak hospital sebelum bersalin kan serah buku pink dari swasta? ke mcm mana?