Baby bump korang?

Bole kongsi tumbesaran bby bumb 8w??? Klw 8w dah nmpk naik perot ke?? Atau korang yg 8w masih belom nmpk prubahan ye?? Tak share gmb pon xpa. Just nk tahu obvious terang nmpk atau msih blom naik prubahan perot

26 Các câu trả lời

Sya 17 minggu baru nampak sikit pastu masuk 18 minggu baru nampak perut ke depan 😊

belom . saya 5bln baru nampak sikit baby bump . skrg dh 8bulan takbole cover dah 🤣

sy msuk 25mggu bru nmpk...klu 8mggu mmg la xnmpk lg..bby tu bru nk mnjadi

saya 18 week, lepas makan je nampak perut, klo bangun tido tk nampak😆

saya 16w.. tak nampak lagi bby bump😅..lps mkn nmpk buncit sikit je

8week janin baru sebesar biji rambutan je sis..xnampak perut lg..

8weeks tkde baby bump lg..13 weeks bru nmpk sikit je

31week masih gini.. tpi scan bby dh 1.7kg

Sy 2bln bby bump dh cm 3bln..heheh

sy 24weeks baru nmpak perut 🙂