Baby bump korang?

Bole kongsi tumbesaran bby bumb 8w??? Klw 8w dah nmpk naik perot ke?? Atau korang yg 8w masih belom nmpk prubahan ye?? Tak share gmb pon xpa. Just nk tahu obvious terang nmpk atau msih blom naik prubahan perot

26 Các câu trả lời

Saya baru 8w tapi perut dah tak boleh sorok. Macam lelaki buncit yg over. Cuba tahan nafas kempiskan perut pun tak boleh flat macam sebelum pregnant. Tapi saya memang overweight. So itu buncit lemak + pregnant sikit 😅

8 week sangat kecil lagi janin, lebih kurang size sebiji anggur. saya perut mula nampak masa mid semester kedua. tapi tu pun kecil je, betul betul nampak masa masuk third trimester

8w tu awal lagi so mmg tak nampak. Klau ikut pengalaman saya, 12w perut naik sikit tapi masih tak visible kat org lain. 16w naik lagi dan begitulah seterusnya. Tunggu jelah 🤣

mngkin naik satu dua inci tu normal..tpi klau bump obvious mmg x normal...sis bole refer nurse, sya dri awal week bump tinggi..tpi tu sbb rahim kembang which is x normal...

8w masih awal tu sis..depend atas badan masing masing,biase nye naik sikit je mcm kembung perut😂😂tu pun tak nampak mane..saye 7bulan baru orang perasan mengandung

saya 17 week pun org ckp xnmpk cm pregnant pown ,cuma kalau saya pakai baju yg ikat tali dkt blkang tu jaa kalau perhati btul2 baru nmpk mcm mengandung

sy 7bulan lebih pun nampak mcm 3bulan je sis 😂 berat naik sikit je. perut plk jenis x bsr sgt. 😅 tp sy x risaukan perut, sbb anak aktif kt dlm.

Saya pula masuk 3rd trimister baru nampak perut. Kalau x nampak mcm buncit lepas makan kenyang je. Hehe..

sy 26 weeks pun xnampak sgt.. mcm perut buncit je.. 8 weeks tu kecik sgt mybe xnampak lagi..

Sy skrg 22w pun org x perasan sy ngandung, myb sbb badan sy berisi n perut x besa sgt 😂