Baby bump korang?

Bole kongsi tumbesaran bby bumb 8w??? Klw 8w dah nmpk naik perot ke?? Atau korang yg 8w masih belom nmpk prubahan ye?? Tak share gmb pon xpa. Just nk tahu obvious terang nmpk atau msih blom naik prubahan perot

26 Các câu trả lời

4 bulan ke ats bru npk prut sis

sy 19w5d🥺nmpk dh sikit..

sy 3bulan bru nmpk perut

saya 10 minggu dh nmpk

5 bulan baru nampak

TERIMA KASIH SEMUA ❤️

3y trước

Hai sis tgh pregnant? Saya kurus so masa 8w perut tak nmpk sgt if tak makan. Buncit sikit je if tak mkn tp kalau tarik nafas perut tak boleh kempis mcm before pregnant. Orang tak tahu pun pregnant.