Baby bumb

Skrg sy dah 12w1d . Tapi perut nmpk mcm tk pregnant pon . Bile agak ii nye bleyh nmpk bby bump Yew . #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Depend pada badan.. Kalau jenis badan besar.. Biasa nye mmg lambat nmpk.. Tp kalau jnis slim sikit akn nmpk sikit juga even tuan badan mcm xnmpk.. Nti tggu la 7 month nmpk la tu

biasenya kalau first baby dlm 6bulan ke 7bulan cmtu bru nmpk baby bump..depends badan ibu jgk 😊