Simptom Kehamilan Normal

Betul lah orang cakap, bila pregnant ni tak semua kita lalui ibu lain pun rasa. Setiap orang alami simptom kehamilan yang berbeza-beza. Haa, mommy cuba share sikit apa yang mommy experience so far sepanjang mengandung..

Simptom Kehamilan Normal
63 Các câu trả lời

kerap kencing. payudara menegang. betis kejang, loya, bertahan demi si kecil🥹doakan

kerap kencing, kepanasan, sakit pinggang, pedih ulu hati, pening kepala, payudara menegang.

Betis kejang, loya/muntah, tulang pinggul sakit. Sekarang 21weeks dah 🙂‍↔️

siapa yg betis kejang tu boleh amalkan magnesium supplement, ambil sebelum tidur.

Bengkak kaki, pedih ulu hati dgn sakit tulang pinggul ja tak pernah lg. 😅😅

sya betis kejang..dah nak sampai msa bersalin lgi kerap betis ni kejang

bengkak kaki dan sakit pinggang belum lagi lain semua dah. kerap ngantuk

till 16w: loya, pedih ulu hati (kerap) muntah, kerap kencing (jarang²)

kerap kencing kepanasan bengkak kaki pening kepala sakit pinggang

dah start mlm² betis kejang kerap kencing tulang pinggul sakit