Simptom Kehamilan Normal

Betul lah orang cakap, bila pregnant ni tak semua kita lalui ibu lain pun rasa. Setiap orang alami simptom kehamilan yang berbeza-beza. Haa, mommy cuba share sikit apa yang mommy experience so far sepanjang mengandung..

Simptom Kehamilan Normal
63 Các câu trả lời

Masa awal2 pregnant sakit breast.. skrg ngilu nipple je. Kerap kencing rasa nk tido dlm jamban je 😂 alhamdulillah xde mabuk2 muntah2 loya je tu pn masa awal2 pregnant ritu. Sakit pinggang takpayah ckp….. sakit tulang pinggul nk masuk 5 bulan ni bru terasa ye…. 😅😅 moga kita semua baik2 je hingga ke titisan drh yg terakhir 🥰

kerap kencing + bengkak kaki + sakit pinggang + kepanasan + tulang2 pinggul sakit dan yg paling sakit betis kejang pastu xbaik2 dah lebih sebulan dah 😭.nak diri pun sakit Jalan g bilik air pun bise 😢😢.sikit je lagi nak kene besandar,lagi seminggu nak besalin dah.harap semua dipermudahkan ..

kerap kencing+payudara tegang+sakit pinggang+tulang pinggul sakit+kepanasan. tiap ii malam tido kene bukak baju kalau tak berpeluh even sejuk . plus sekarang berjalan pon mengah even nak jalan gi bilik air dekat dlm bilik je pon. doakan saya 2/9 bersalin normal and kalau bole nak normal sebab yg sulung dh czer huhuhu

saya pula Alhmdulillah alahan takda langsung.. boleh makan semua.. yang tajam² saya tak makan.. yang laa duk tengah berasa 1.payudara menegang 2.kencing kerap 3.kepanasan ( waktu malam) 4.pening kepala (kadang2) 5.tulang pinggul sakit.. ( sakit sngt² belah kiri)😭

semua saya alami 😅 Alhamdulillah. kuat semangat untuk si comel pipi merah yang pertama penghuni rahim saya 🥰 doakan saya dipermudahkan bersalin ya next month (inshaaAllah) 🤲👶💞

5d trước

aamiin

Start dr 3bln sampai bersalin sakit pinggang. xboleh berdiri or duduk lama. Baring pn x boleh mengiring. kena terlentang je. Pastu gatal yg amat kt celah kelangkang. Lps bersalin gatal pn auto hilang 😅

omg panas yang tak boleh bawa bincang. husband saya dah la jenis suka tutup aircond tutup kipas, saya rasa macam nak pitam. sehari boley mandi 4-5x kalau dia takmau buka aircond

Slipped disc so of course sakit pinggang,tulang pinggul sakit, kepanasan,bengkak jari tgn,betis kejang,kerap kencing,payudara menegang (1st trimester)

Sy 5w, setakat ni Alhamdulillah selera mkn bertambah asyik lapar je..cuma puting sakit, pinggang lenguh, cramp perut kdg2 kepanasan juga

kerap kencing,tulang pinggul sakit,sakit pinggang,pedih ulu hati,payudara menegang...tapi upt negatif baru lewat 2hari period