Simptom Kehamilan Normal

Betul lah orang cakap, bila pregnant ni tak semua kita lalui ibu lain pun rasa. Setiap orang alami simptom kehamilan yang berbeza-beza. Haa, mommy cuba share sikit apa yang mommy experience so far sepanjang mengandung..

Simptom Kehamilan Normal
63 Các câu trả lời

loya, pening kepala, sakit pinggang, pedih ulu hati, payudara menegang, betis kejang 🥹 tapi baru 13minggu hihi 😆

semuanya rasa, skrg fasa perut mengeras dan sakit sikit, due bulan ogos, doakan sy ye🤲❤️

2mo trước

moge dipermudahkan urusan momy2 yg nk bersalin da inshaAllah amiin🤲

bengkak kaki,pedih ulu hati, sakit pinggang,betis kejang,kerap kencing,kepanasan. skrg dh 30 w

saya mengalami hal2 mcm ni..tp cek upt..negatif..mcmne ya..period da lewat 3 minggu kalau ikutkan

semua tu saya rasa. Tapi sekarang kandung dah 15w perut asyik memulas je bila lepas makan😩

semua ada bila masuk fasa TM 2 ni😩😭bengkak kaki dgn kepanasan je tkde lg stakat ni😖

kerap kencing, loya/muntah asal mkn, sakitpinggang, tulang punggul sakit, pening/sakit kpla

Now 7w Payudara tegang, betis kejang kejap2, kerap kencing, loya, sakit pinggang, pening

payudara menegang, kerap kencing,pedih ulu hati,betis kejang

breast menegang, kerap kencing, loya, pening kepala, sakit tulang pinggul, pedih ulu hati