Mane lagi jimat ?

Berdasarkan pengalaman ibu2, beli barang baby di expo baby dan beli dekat shopee mane lagi jimat ye ? Sebab saye ingat kalau dekat expo baby saye nak beli macam carseat, baby cot atau barang2 yang besar.

17 Các câu trả lời

Klau mcm car seat n stroller, prefer bli dpn2 sbb nk rse material n padding. Dua item ni je bli kt expo. Yg lain online. Bila dh ad yg berkenan bru compare dkt shopee.

shopee 10times jimat sis 🤣 sye pnh tye quinton dgn cooler bag princeton dkt tce. shopee lagi murah 🤣 so sye beli kt shopee. expo sye beli wet tissue je.

depends.. kdg ade yg murah.. ade yg mhal.. kdg brgnye murah postage yg mahal.. ble kira2 blek sme hrga cm kt kdai..

klu harga tu jimat kt shopee, tp klu nk beli brg mcm sis mention tu baik servey depan mata, puas hati sket..

di tiktok dan shopee, jimat dan xperlu bersesak

survey dlu kt expo..

shopee..