Baby expo jan 2024

Hai mommy jom share experienced 😆 Jan 2024 ni sy and husband plan nk pergi baby expo ni. Just nak tanya pendapat mommy dekat expo ni apa barang2 yg berbaloi untuk kita beli masa expo nanti? Barang2 baby saya so far yg dah complete ✅Pakaian baby ✅Car seat ✅Stroller ✅ Sterilizer ✅Baby crib So nak tahu juga based on pengalaman ibu2 lain kat expo ni apa yg best and berbaloi. Saya plan nak beli pampers 🤣 Harap ada sudi sharing ❤️

Baby expo jan 2024
2 Các câu trả lời

Saya nak pergi yg 5-7 jan ni di Ioi putrajay mall sis! Tak sabar nak tengok2 sbb first time nk jejak🤭 yg TCE baby expo ni saya nak elakkan sbb ramai sngat😬

👍