Shopping at Baby Expo

Boleh share pengalaman ibu² semua beli barang baby kat baby expo? Ada yang kata harga tak banyak diskaun dari retail/shopee. Ada sesetengah item banyak juga diskaun. Setakat ni barang saya dah habis borong. Tinggal nak beli barang keperluan anak sahaja. #firstimemom #babyexpo

3 Các câu trả lời

Saya pergi baby expo haritu, for me yang murah carseat & stroller sebab dia ada buat combo so dua tu boleh dapat dalam RM500. Botol susu tomme tippee tu pun dapat 3 botol RM50. Beg susu princeton dapat beg and sekali beg coller RM 150. Baju and lain lain rasa macam shopee or outlet luar lagi better and murah hehe.

sye pegi tce jb last year bulan 10. belii a few item je. mcm napkin, baby bag, wet tissue, disposable panties. lain2 hrga shopee lagi murah 😂 nak2 lagi bajuu. x jumpa bwh rm10. mostly rm19 above. botol susu pon hrga krg dlm 10% je.

I dh 2kali pergi expo this year, mostly yg murah pon car seat & strolley bagai. Yg lain for me tak berbaloi beli. Better cari kt aeon, sogo & shopee