Due 28/04/2024

Hi belum ada tanda bersalin lagi. Lagi empat hari due 😢 kita pulak ada gdm.. camna nk bagi bukaan jalan berbuka? Dah mcm2 buat kerap jalan, senaman, jalan itik.. mommies semua help.. tak nak nanti p serah diri sebab doc dah bagi tarikh awal sehari due..#bantusharing

22 Các câu trả lời

due kita sama sis...nnt 26hb nie jumpa doc utk scan 40w..tnda2 pun xde lgi..perut je slalu mngeras tp baby aktif je kt dlm..husb pula jauh..😅 mak ckap biarlah dulu..baby belum nk keluar tu..fkir positif je..buat je aktiviti mcm biasa..smoga urusan kita d permudahkan 🤲🏻🥰