Due date dah dekat

Sape kat sini due date 21/11/22? Korang buat senaman ape ye nak cptkan bukaan? Kalau buat jalan itik brapa step boleh korang buat ye 🥰

23 Các câu trả lời

Due 22.11. Haritu masa 34minggu baby nak keluar dah, bukaan dah 3cm. Tapi doctor tahan selagi boleh tahan, sebab nak cukup kan bulan. Ni dah 38minggu 4hari, baby taknak keluar lagi, tanda semua takde. Doakan baby keluar sebelum due. 🥹 tacodd je kene induce

2y trước

skrg ni xde tanda sakit2 ke

alhamdulillah. sy due 20/11/22 tapi dah selamat bersalin dah 3/11. sy takde tanda. pergi hospital sebab baby kurang gerak. sekali check bukaan dah 4cm, terus masuk labour room. hari2 sy buat squad n kemut.

2y trước

sy pn 20/11/22 tp xdek tanda lg cuma sakit celah knkng

sama sis 21/11/2022. saya buat jln itik hari2 setakat mampu je. dpt 10 step pon jadila asalkan buat. saya tak da tanda lagi. huhu kalau tak trun tanda gak kene serah diri 21 sbb sy gdm on diet

2y trước

same due kite, haihhh. perut rajin mngeras je. tanda lain still xde. berdebar2 je ni

due sy 22/11.. tp xde tanda lgsung lg.. surat serah diri dah dpat.. risau pulak kalau kena induce 😂.. skrg ni harapkan exercise jela nak kasi jalan bukak.. ghisauu

2y trước

Blh sy tau knpa nk serah diri? Ada mslh? Sy 20/11 tp doc bg tau klu x bersalin jgk due tu dia srh g hsptl..

due saya 22/11 🥰, saya just bnykkn berjalan dan naik turun tangga tu je bole buat setakat ni...nak jalan itik tu bole cuma nak bngun tu payah sikit🤣

2y trước

hihi, tu la. harap2 branak sebelum due

Buat 10step dia punya mengah mcm naik 30anak tangga 🤣 Nurse suruh bersama selalu dgn suami tapi taklart dah. Penat dia lain mcmz..Hahahahha

Sy due date 11/11/22 baby xnak kluar lagi selalu bekalan jga spaya baby cepat kluar tapi tanda xde lagi da lewat rsau bby xnak kluar😭😭

2y trước

Semoga dipermudah kan urusan sis aamiin

sama 21/11 sya buat squat jee nk tnye apa yg awak rsa skrng .. sya skt bahagian vagina n pehe klu tido nk bgn skt

2y trước

kalau squat awak bt brapa step?

saya 22/11 Hari Tu bukaan 2cm tapi balik rumah balik sbb takde contraction . tengah menunggu baby keluar je ni 😂

kalu masuk 37weet 5hri ada turun keputihan sudah 4.5hari itu normal ke tanda keputihan tu turun byk juga risau laa