Due 28/04/2024

Hi belum ada tanda bersalin lagi. Lagi empat hari due 😢 kita pulak ada gdm.. camna nk bagi bukaan jalan berbuka? Dah mcm2 buat kerap jalan, senaman, jalan itik.. mommies semua help.. tak nak nanti p serah diri sebab doc dah bagi tarikh awal sehari due..#bantusharing

22 Các câu trả lời

Xpa pn klu serah diri sis, paling2 pn just kena induce. Masih blh bersalin normal. Kcuali lpas induce xda bukaan mungkin kna czer. Klu anak first biasa lambat bersalin & lambat bukaan. Kdg dh bermcm2 petua buat tp blm ada tnda nk bersalin lg. Klu baby dh ready nk kluar sblm 28/4 nti dtg la tnda bersalin tu, klu x pn ok je. Asal ibu & baby sihat, insyallah

3t trước

ini btl sbb sy pun last year msa tu makan sambal nasi lemak yg pedas pny x sdr2 mlm tu perut kerap mngeras dan brp jam kmudian pecah air ktuban hahahahha ngam dgn due pecah tp beranaknya esok la 🤭