10minggu 2hari

Baru semalam saya rasa sakit belakang tidur terkjut sbb xselesa satu .. sakit belakang sgt2 mcm rasa nk pecah belakang sy nie Smpai ke pagi sakit dia . Lepastu . Sy pkse juga berjalan wlaupun sakit dan pakse mkn wlaupun xde selera.. lepas tu .. dlm ptg sikit dah baik lh .. lpstu bdn pulak rasa seram sejuk selsema .. tekak sakit kira rasa nk demam nie .. bdn xlarat mkn pun xselera .. adakah mmg mcm tu. Ye ibu2 Ini kira anak pertama .. .. sakit belakang td .. rasa nk pecah rasa nk nangis duduk pun xkena lah .. sbb sakit kan ..

1 Trả lời

Klu dah x tahan sakit blkg tu p hsptl...sakit belakang teruk pun blh jadi 1 tanda ancaman keguguran

5y trước

Google tanda ancaman keguguran