Sakit belakang

Baru mngndung 2bln+ tp sakit belakang, nk duduk 10 minit pun rasa nyuk2 normal kah? Ank pertama # kwn saya

1 Trả lời

Mungkin puan ble berehat.. Klu ada sejrh keguguram sblm ni.. Better, bedrest. Xpyh buat kerja dlu. Bring. Tenangkn diri. Jgn stress taw mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y trước

kwn saya first time mngndung, 😅 saya xbrapa thu bab sakit2 sbb saya xda sakit apa smpai bersalin. cuma kwn saya perut 2bln mcm tu kata sakit blkg klw duduk 10minit, risau juga saya