sakit belakang

Sy skrg pregnant da nk masuk 4 bulan. Normal ke kalau sakit pinggang n sakit belakang? Kdg2 rasa mcm menyucuk2. Sy tnye sbb sy fikir 5 bulan keatas baru rasa mcmtu sbb perut da membesar.. 4 bulan kira kecik lg. Maaf ye tnye, ank 1st. xde pengalaman

2 Các câu trả lời

Sye pun sakit pingang.. 2 bulan pregy, Huhu.. Kaki sakit2..huhu.. Pregy anak pertama xde rsa apa2..

Norml je sakit smua tu..Ade yg rse lewat ade yg rse awal2 sb bby mkin mmbesar kn..