25 week dah tak larat

Siapa dkt sini 25 week sakit bawah perut bila duduk lama lama lepastu sakit belakang punggung mcm lenguhh . Kadang2 . jalan pun xlarat. Rasa mcm susah nk jalan bawa perut . Rasa mcm terlalu awal sbb baru 6 bulan . Tp rasa mcm perut besar 😢

7 Các câu trả lời

Saya masa nak masuk 20weeks haritu tak larat sangat, dahla masatu duk kat kampung. Dia jadi sakit atas perut, sakit pinggang bila duduk lama, tapi sekarang takde masalah pape, tak tahunkot sebab sekarang banyak duduk rilek

Samalah kita nak masuk 26w, sakit betul pinggang nak tidur pun takboleh. Ngiring kiri sakit ngiring kanan sakit, nak telentang lagi takboleh. Dgn babynya aktif, baru terlelap, di sepaknya mummy terua terbangun🥲

sy da 26 week,bby x selesa klau nk tido ngiring kiri or kanan,dye rse smpit kot. klau telentang tp bengkok kn bdn ke kiri or kanan bru dye ddk diam². kdng kne bncng dlu dgn bby nk tido mcm mne.😅

Sama la. Sy bru 24w lbh. Tp bab skit punggung, skit blkng smpai ke peha skitnya. Nk sarung sluar pn hmmmm nk nngis 😭🤣.. tido pn pilih2 posisi

sama lah sy pon mcm tuu .. perut sy besar mcm da 8 bulan sy rasa 😅 sy pon sakit pinggang dan rasa lenguh2

jalan pelan2

kita geng