39weeks

Assalkum smua..sy sdg menunggu wktu2 utk bsalin..doakn sy ye moga sy dpermudahkn bsalin..smoga Allah mbls doa2 anda smua..?

25 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan & selamat bersalin 🤲🏻 doakan saya juga ya . now 38w 1d 💕harap minggu ni juga bersalin 🤲🏻 tak sabar nak peluk cium baby 🥺👶

Semoga awak dan bby dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan kesihatan yang baik.. Aminnn.. 😍

Sy pun sama mnunggu tanda² klahiran 38 week .. Moga urusan kita semua dpermudahkan Allah swt..

wa'alaikumussalam , aameenn .. semoga dipermudahkan & selamat bersalin ya sis 🤲🏻💐

Sama la kita awk dah 39w..mggu depan doc dah bg date admit if still x bersalin gak

Sama dgn sy menunggu Hari 39w kepala baby baru turun bawah tapi Tak Masuk laluan

Sama sis.. asyik pujuk bby kluar cpt2 hehehe xsaba rasanya nk tengok bby ni

Semoga sis diberikan kemudahan dalam urusan nanti. Aaamiinnn3 ya Allah.

Moga dipermudahkan sis.. Doa kn sy jga.. Huhu 38weeks..

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti..amin.