38mggu

Hai mommy2 smua...esok sy kna p serah diri sdh kat hosp, ahad simpan ubat...doakan sy smoga dipermudahkan semasa bsalin ya?...

15 Các câu trả lời

Saya hrtu serah dri masa 40 mnggu. Sbb xdak rasa n tanda2 nk bersalin.. Masuk ubat jgak hrtu.. Alhamdulillah selamat bersalin 31 0gos 2019..bersalin czer

gdm eh?? eypun gdm tp doc sy ckp x yah serah diri 38w... tggu smpai 40w... ape pun semoga Allah permudahkan urusan awk...

Smoga dprmudahkan urusan bersalin & ibu bby semua sihat...inshaAllah amin...❤

Amin, semoga dipermudahkan urusan bersalin n selamat ibu dan anak.

Ehhh..38 mnggu tu msti serah diri ka...atau ada mslah kndungan..

semoga dipermudahkan urusan dan selamat ibu n baby

Insyaallah semoga urusan sis di permudahkan..

Semoga dipermudahkan urusan sis & bby

Aamiin.. Smoga dpermudahkn sis

Moga d permudahkan semuanya..