mohon doakan sy 🥰

hye smua doakn sy dpermudahkn urusan bsalin.. hr ni 8/12/20 dah 38w4d.. smlm cek up dh ada bukaan 1.5cm.. hopefully akn bsalin dlm masa tdekat.. spe ada tips untk cptkn bukaan jln bole share ye.. sy juga doakn anda smua dpermudahkn sgla urusan ya.. amin ya rabbal alamin 😉 #1stimemom #pregnancy

2 Các câu trả lời

Semoga semuanya dipermudahkan sis..sy pun dh 38wks 4days ni..tp blom rs pape g..edd pttnya 18.12.2020..semoga sis dan anak selamat melahirkan dan dilahirkan🤗🤗

4y trước

huhu mst 🥰

semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita semua aamiin

4y trước

aamiin.. sma²