Mimpi mengandung

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak ibu ibu kat dalam ni dapat petanda mengandung daripada mimpi? Boleh shareee mimpi apa ? ☺️

46 Các câu trả lời

Sebelum saya tahu mengandung, suami saya yang mimpi saya mengandung. Tapi anggap mainan tidur je sampailah period delay dan ada ciri2 hamil.. Alhamdulillah saya betul2 hamil 🥰

Waalaikumussalam, macam saya takde dapat apa2 petanda mengandung melalui mimpi. Dapat tau pregnant sebab tak datang haid dan upt test positif 😊 #TAPsupermoms

maaf puan..sy tidak pnh mengalaminya.. mngkin mommy lain ada kut pnglmn trsebut..hope ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan #TAPSupermoms

kalau dalam perubatan islam mimpi kite pegang baby or mimpi baby tuh namanyee santau or nak kene bende buruk la . tapi mimpi ngandung ni tak tahu laaa

4y trước

tak tahu la mybe same kot sebab akak sedara mimpi baby , malam tuh terus direct kene ganggu

sy mimpi upt positif .. tp tak check real sbb tunggu lama tkt kecewa, p scan cyst nk tgk kecut ke tak, tgk2 ada jantung bby 😁😁.

sy penah mimpi ngandung n pgang bby boy dan skrg hr ni 33hr delay period..ble test upt naik 2line tp satu line tu msih samar lg...

Saya mimpi upt naik 2line 🤣 2malam beturut2 mimpi upt 2line. Mungkin banyak sangat cari info upt kut sampai tebawak ke mimpi.

Sebelum tau mengandung sy mimpi kawan sy yg mengandung. Bila tanya dia, dia kata x mengandung lg. Tengok2 sy yg mengandung 😂

husband mimpi beli baju baby . next month tuh period tak datang saya terus check alhamdulillah pregnant .

wslm...yup ada mmpi mengandung,2w lps tu check upt positive tp sygnya...mgndung luar rahim,tpksa buang 😔

4y trước

jgn sedih ya sis..insyaAllah nnt mengandung lagi.. sy pn tahun lepas mengandung luar rahim, tahun 2020 alhamdulillah mengandung pulak.