Mimpi mengandung

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak ibu ibu kat dalam ni dapat petanda mengandung daripada mimpi? Boleh shareee mimpi apa ? ☺️

46 Các câu trả lời

saya mimpi mengandung pastu demam on off, bila check alhamdulillah rezeki rupanya dah 3/4 week 🥰🥰🥰

saya cek diri datang haid.. rupanya tidak haid tapi hamil.. mimpi tu terbalik bagi saya la..

Org lain mimpi sy pregnant , lps bape hari sy check upt mmg betul pregnant.. 😆 😆 😆

Sy masa blum tau sy mngndung mimpi kguguran dlm melimpah2 kluar penuh lantai 😂😖

Mimpi beli baju baby lps tu berapa hari dari itu terus Mengandung😍😍😍😍

Dua2 anak saya dapat tahu saya mengandung dari mimpi. Saya mimpi saya beranak.

kalau orang dulu dulu cakap, kalau mimpi mengandung nak dapat rezeki🙃

banyak kali mimpi pregnant twins before tahu yang saya ni pregnant.

Saya suami saya yang mimpi.hehehe esok nya dia terus nak cek😂

Mimpi upt naik dua line. Pastu lewat period.. Chk positive hehe