Air ketuban

Assalamualaikum nak tanya, dah seminggu saya perasan ada air keluar dari faraj tapi sikit ja...adakah air ketuban dah bocor? Ada dak ibu2 yg alami mcm saya? Now dah 33/34 week mcm tu.... Risau jugaa....

6 Các câu trả lời

kena scan tgok air ketuban cukup ke x..

2y trước

Kna refer doc sis. Nanti doc akan masukkan mulut itik tu & minta kita batuk sikit. Masa batuk tu kalau ada air maknanya ada leaking. Kalau tak itu adalah lelehan faraj atau keputihan. Tp kalau leaking memang doc akan monitor sebab takut infection. Kalau infection bahaya untuk bayi. So untuk kes sis adalah baik kalau sis pergi jumpa doctor untuk pastikan sama ada leaking atau bukan. Sebab leaking ni kita tak rasa air keluar tpi pad kita memang akan basah.tu nasihat sayala. Jangan bertangguh trusla jumpa doctor.